Sommaren

Oj oj oj vad tiden går fort när man har roligt. Hela sommaren är nästan förbi och jag har inte skrivit här en enda gång. Men mycket har hänt kan jag lova och fullt upp har jag haft.
Arméns musikkår har varit i Frankrike på en musikfestival, en mycket trevlig resa med underbar omgivning och varmt väder. Vi har gått en hel del högvakter, yrkesmusikerna har gått på semester vilket innebar att vi resterande var tvungna att lära in ett nytt fig - och det på bara tre dagar! Men bäst som vi är så gick det utmärkt, efter tre dagars slit gick vi figet 6 gånger på fyra dagar (högvakter och stockholm military tattoo) och vi fick mycket beröm. det var en slitsam vecka och det kändes välbehövligt med några dagars semester vi fick därefter. AMP, som vi heter utan yrkesmusikerna, fick klara oss själva i fyra veckor och har gjort det med bravur :) vi har gått högvakter och andra spelningar. Men det roligaste av allt - gjort en turné till ystad och ystad military tattoo. Det var en fullspäckad och slitsam vecka med mycket spelningar men väldigt roliga sådana. Vi hade även ett mycket trevligt poolparty hemma hos andersson t, tack för den kvällen!

Även här hemma har det hänt en hel del. Det roligaste av allt, min bror har gift sig! den 8/8 i blåviks kyra sa han och numera hans fru ja till varandra. det var en helt underbar dag, jag var brudtärna och jag hade så kul. t.o.m mitt tal gick bra till slut. Jag vill att den dagen ska komma igen, men de får vi verkligen hoppas att den inte gör :P
Så nu finns det en till fristedtare i familjen :)

Tyvärr har det också hänt tråkiga saker. för ungefär 3 veckor sen gick min farmor plötsligt bort och det var och är fortfarande en jobbig tid för familjen, men vi har varandra och kommer klara det här också. Saknar dig farmor, R.I.P.

Just nu är jag mitt inne i mina två semesterveckor, har haft drygt en vecka. Då besökte jag och några till karlsson i hans sommarstuga i båstad några dagar. En MYCKET trevlig minisemester som jag hoppas kommer igen. Sedan har vi haft stor musikfestival här i boxholm hela helgen med bayersk afton i öltält och grejer. Ännu en mycket mycket rolig helg och jag ville inte den skulle ta slut. det var lite segt igår dock att städa och plocka ihop allting, med bara 4timmars sömn i kroppen. men de var de värt!

Det blev dock bättre på kvällen, då satt nämligen jag och soffan och planerade får thailandsresa vi ska göra i december. 30 november-22 december kommer vi vara borta och det ska bli så kul!

I veckan nu ska jag bara försöka njuta av ledigheten, träffa så många jag hinner med. Är redan helt fullbokad :P
Sen på söndag åker jag tillbaka till livgardet igen, med lite ångest tror jag. Vi ska nämligen ut på en fältvecka direkt, något jag inte ser fram emot just nu, men de kommer säkert bli jättebra när vi väl kommer ut. Och jag vet också att den roligaste tiden är över, det är inte många spelningar kvar nu, mest gsu. MEN vi har två stora konserter kvar och de är faktiskt här i närheten. EN krigsfilmmusikkonsert i finspång den 10 oktober och så finalkonserten i linköping den 21 november, det sista vi gör! jag tycker ni ska boka in något av de datumen, varför inte båda :P

nu vet ni lite mer vad som händer och har hänt hos mig de senaste månaderna blev de ju faktiskt. vill ni veta mer om hur vi har de i amk tycker jag ni ska kolla in vår hemsida www.amk2009.se där finns bilder, filmer, blogg, information osv.

Ska försöka inte låta det gå lika långt tills jag skriver nästa gång, men man vet aldrig.

Ha de!

RSS 2.0