hemma igen!

Nu är jag hemma i kalla sverige igen! jag och sofie har varit på en helt underbar resa i thailand.
vi har varit i bangkok, ao nang i krabi, phi phi-öarna, patong i phuket och kao lak.
vi har upplevt så himla mycket. vi har åkt tuk-tuk och blivit lurade av dess förare men också fått gratis åkturer, prutat en hel del, varit på floating market, varit på snake farm, åkt nattbuss, blivit stoppade av turistpolisen, fått panik över vart vi var på väg och skulle hamna i krabi (det slutade väldigt bra), varit med om äkta thailändska regnväder, åkt longtail och speedboat, fått bodyscrub och äkta taimassage, fått ap-piss på händerna, ridit elefant, ätit middag med boxholmare, bränt oss, fått lite magsjuka, hoppat bungy jump, festat, träffat trevliga thailändare, träffat tyska landslagsspelare i fotboll, shoppat en hel del, bestökt stranden ur filmen "the beach", snorklat, trott att huset vi bodde i skulle ramla ihop, gått vilse bland lyxhotellen i kao lak, bott på mysiga hotell, blivit förkylda av ac:n, schtekt vid stranden och poolen, badat i havet, druckit 3 liter öl (t.om. sara! ) ätit taimat ( i alla fall sara. sofie åt lite nudlar sista frukosten på hotellet), pratat i somnen.
som sagt vi har gjort en hel del! men vi har också klarat oss ifrån mycket saker. vi har inte blivit rånade, inte blivit alltför sjuka, inte besökt massa tråkiga byggnader, vi har inte tappat bort varandra, inte blivit osams och inte gjort av med massa onödiga pengar.
Som ni hör har det varit helt underbart, men som alltid när man har varit borta är det skönt att komma hem igen. nu ska jag njuta av julen, känns som jag inte har varit hemma på flera månader - vilken jag visserligen knappt har heller. sen ska jag fortsätta längta till nyårsafton då jag ska få träffa min kära pluton igen i södertälje! ska bli så kul! har saknat dem massor.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ALLIHOPP!!!

thailand!

jajemen ni laste ratt.. mitt ar som musiksoldat ar over och det med mycket tarar och mycket skratt pa varldens basta muckfest hos tobias. Saknar er alla sa otroligt abrytiskt mycket! men fran det ena till det andra, jag och sofie ar i thailand och har det bast! solar och badar, prutar och ater. ar just nu krabi men aker om nagra dagar till phuket. sedan far vi se vad som vantar. den 22 december kommer vi hem och da ses vi!

RSS 2.0