2 veckor kvar...

Vad fort det här året har gått, jag har bara två veckor kvar av min tid i arméns musikkår och jag kan inte fatta att det är slut. vi har haft vår muckarbal, en helt underbar kväll :) förra veckan hade vi vår sista fältvecka och vi kommer aldrig mer skjuta - väldigt skönt att det är slut. och nu är bara det roligaste kvar, finalkonserten i linköping och stockholm. Det ska bli så kul att spela i linköping på lördag, det kommer så många som jag känner och kollar! åh, jag längtar! efter den helgen sen är det bara en vecka kvar, då är det inlämning av saker och mycket roliga saker kvar ;) därefter åker vi direkt ner till lund för en muckarfest hos andersson :) och sen drar jag och sofie till thailand i tre veckor! kan man ha ett bättre liv just nu eller?! jag är så glad!

igår var jag på boxholms ifs årsfest och hade jättekul, träffade massa folk som ja inte har träffat på väldigt länge. idag blir det till att packa och greja inför veckan och thailand. sen imorrn åker jag till ullared innan jag åker upp till stockholm igen.

Det är med blandade känslor jag ser fram emot de här veckorna, jag ser fram emot att sluta. mest för att åka till thailand precis då. men jag vill verkligen inte sluta också, jag vill inte skiljas från alla underbara människor jag bor med just nu. jag har fått helt underbara vänner och jag kommer sakna de så otroligt mycket!

RSS 2.0